07-12-2014 - Tess

2 X DISPLAY

YOTA PHONE 2Niets zo irritant als met iemand in een meeting zitten, die voortdurend op zijn telefoon kijkt. Toch is het een hele opgave een volledig bespreking uitzitten zonder je mail te checken of dringende app berichten te lezen. De Yotaphone 2 zegt een oplossing te bieden. De nieuwe smartphone beschikt over twee displays, waardoor je in één oogopslag ziet wat er zich allemaal afspeelt, terwijl je telefoon onaangeraakt voor je neus ligt.

Aan de voorzijde bevindt zich een high-definition 1080p AMOLED-scherm voor bijvoorbeeld het volgen en updaten van sociale netwerken, browsen, video’s bekijken of gamen. Draai je de telefoon om, dan zit daar nog een scherm: het Yota Always-On Display. Dit 180 graden scherm is onder andere bedoeld voor het lezen van e-boeken en het tonen van meldingen. Het is goed leesbaar bij zonlicht en de batterij gaat extra lang mee.

Bang dat het toestel loodzwaar is, hoef je niet te zijn. De Yotaphone 2 weegt slechts 145 gram en is zeer compact (144 x 69,5 x 9,6mm). Beide schermen zijn vervaardigd van het sterke en krasbestendige Gorilla Glass 3, zodat het toestel tegen een stootje kan, want een kek telefoonhoesje kun je helaas wel vergeten.

De verkoopprijs van de Yotaphone 2 bedraagt €699. Het toestel is per direct verkrijgbaar via www.yotaphone.com. In Londen is op 3 december de eerste Yotaphone Store geopend.

www.yotaphone.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved