26-02-2015 - Tess

21 X BAR CART INSPIRATIE

BAR CART OFFICE (20)

De één droomt van een XL Macbook, de ander van een designer bureaustoel, bij Platform F kijken we al tijden uit naar een eigen kantoorbarretje. Niet om het à la Mad Men dagelijks op een zuipen te zetten en vervolgens op onze kantoorbank neer te ploffen. Nee, vooral omdat zo’n mini bar er zo verdomd goed uitziet. Karaf hier, champagne glazen daar, een pot met rietjes, een vaasje bloemen, wat limoenen… Aangevuld met blikvangers in de vorm van blikjes, klokjes, beeldjes, boeken, kaarsen, prikkers, roerstaafjes en alles wat maar origineel is en lekker oogt. Zaak is uiteraard ook de nodige alcohol-, sap- en waterflessen in uiteenlopende soorten en maten te verzamelen. Veuve Cliquot, Campari, Pellegrino, zo lang de bar kar maar goed gevuld is.

Niet zo’n zuipschuit? Met een trolley gevuld met koffie-apparaat en bijpassend gerei creëer je een zelfde, vrijwel even zo sfeervol kantoorhoekje. Al is het effect tijdens een vrijdagmiddagborrel wellicht wat minder.

Enfin, terwijl wij de champagne- en proseccoflessen opsparen tot we onze eigen bar cart hebben, kun jij je tegoed doen aan onderstaande inspiratiekiekjes. Wedden dat jij na vandaag niets anders meer wilt dan een bar op wieltjes in je werkkamer?

P.S. Geen werkkamer? De rijdende mini bar doet het ook erg goed in huiskamers en keukens.

BAR CART OFFICE (2)BAR CART OFFICE (17) BAR CART OFFICE (2)  BAR CART OFFICE (3)  BAR CART OFFICE (4)  BAR CART OFFICE (5)
BAR CART OFFICE (6)
BAR CART OFFICE (8)

BAR CART OFFICE (9)
BAR CART OFFICE (10)
BAR CART OFFICE (11)
BAR CART OFFICE (12)
BAR CART OFFICE (13)  BAR CART OFFICE (15)
BAR CART OFFICE (16)
BAR CART OFFICE (18)
BAR CART OFFICE (19)
BAR CART OFFICE (20)
BAR CART OFFICE (20)

BAR CART OFFICE (7)

Beeld: Pinterest, Shopsocietysocial, Etsy en Restylesource

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved