09-11-2016 - Tess

6 apps om meteen op je smartwatch te installeren

Fossil

De smartwatch wint langzaam maar zeker aan terrein. En nu het design van de horloges steeds eleganter wordt (hallo Fossil Q), is ook onze interesse gewekt. Een klok die je bericht over inkomende oproepen, boodschappen, agenda afspraken, e-mails en social media updates is stiekem niet zo een overbodige luxe. Bovendien zijn er inmiddels allerlei extra smartwatch apps ontwikkeld die gedurende de werkdag bijzonder goed van pas komen. We zetten er zes voor je op een rij om direct te installeren.

1 Wear Spotify
Stuur je Spotify playlist aan, terwijl je smartphone nog in je binnenzak zit.

2 Feel the wear
Voel je je bezwaard om in een meeting telkens op je horloge te kijken? Koppel verschillende trillingen aan verschillende notificaties. Zo weet je na een tijdje feilloos de Whatsapp berichtjes van de inkomende mails te onderscheiden, zónder dat het lijkt of je op hete kolen zit.

3 Wear audio recorder
Interview op de planning of een kleine #notetoself? Neem iemand anders op of laat een voice notitie achter op je smartwatch om vervolgens door te spelen naar je telefoon of computer.

4 Stocard
Loopt jouw agenda ook over van de koffemeetings? Dan is punten sparen zo een slecht idee nog niet. Met de Stocard app kun je allerlei spaaracties en – kaarten gewoon via je horloge bij houden.

5 Find my car
Nooit meer vergeten waar je geparkeerd staat met de app die je GPS-coördinaten onthoudt en een wandelroute naar je auto uitstippeld.

6  Find my phone
In dezelfde categorie… Zodra de verbinding met je smartwatch wegvalt, omdat je smartphone te ver weg is; geeft je watch meteen een melding. Houd de dief! En vanuit je watch kun je je telefoon ook over laten gaan.

Afbeelding: Pinterest

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved