26-10-2015 - Tess

Commversation start serie inspiratie-avonden voor zelfstandigen

Commversation
We brengen steeds meer tijd online door, maar tegelijkertijd groeit de behoefte aan een offline mindset. Een gegeven waar de kakelverse organisatie Commversation op inspeelt met twee wekelijkse inspiratie-avonden, lezingen en masterclasses.

Tijdens die bijenkomsten wordt als tegenhanger van de snelle en makkelijk verteerbare informatie en gesprekken die online te vinden zijn, gezocht naar een stukje verdieping, zingeving en inspiratie buiten het computerscherm; nurturing for the mind. Niet te serieus, stoffig of zwaar, maar altijd vergezeld van een flinke teug humor, zelfspot en relativering. ‘Cut the crap, not the story’, een tagline waar we ons bij Platform F volledig in kunnen vinden.

De onderwerpen die worden aangesneden zijn gebaseerd op eigen ervaringen van de Commversation crew en thema’s/vraagstukken van henzelf of de vrouwen om hen heen. “We kennen allemaal onze dagelijkse struggles, vragen en onzekerheden en dat is juist soms zo fijn om met elkaar te delen. Dit gaat niet alleen om de altijd terugkerende man-vrouw kwesties, carriere of vriendschappen, het gaat over de human condition van ons vrouwen in al haar vormen en gradaties”, aldus Commversation.

De gesprekken die we nu met onze (digitale) vrienden aan tafel of in de kroeg voeren, gieten de dames van Commversation in een iets professioneler jasje. Op een mooie plek in Amsterdam is iedereen welkom voor een hapje, drankje, een hoop goede gesprekken of een pittige discussie. De avonden zijn een mix tussen diepgang en lichtheid.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 3 november van 19.00 tot 22.00u bij #workmode aan de Brouwersgracht. Deze avond met sprekers als Emilie Sobels en Kathleen Oerlemans heeft als thema ‘Be your own boss’, staat in het teken van ondernemen en kaarten à €32,50 zijn nog te koop via de website.

Je vindt The Commversation op Facebook en Instagram

The Commversation

Oprichters Milou & Eva
Vanuit haar liefde voor kunst en literatuur richtte Milou (1988) drie jaar geleden het tijdschrift F.A.L.L. Magazine op. Daarnaast is ze al jaren werkzaam als freelance art director en web(shop)designer.

Als lifestyle journalist schrijft Eva (1990) vele bladen en websites vol. Van online krachtpatsers als Famme en Team Peter Stigter tot papieren zwaargewichten als Viva, Grazia en F.A.L.L. Magazine.

In samenwerking met Emilie, oprichtster #Workmode. Ze stond vijf jaar aan het hoofd van Fashiolista.com als Fashion Director en mede-oprichter. Nu runt ze de boel bij #workmode waarbij ze online influencers werkplekken in Amsterdam aanbiedt.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws…
Offline that is. Want de alledaagse vraagstukken, problemen en onzekerheden die we nu elke dag met hartenlust met de pen bevechten en beschrijven halen we graag rechtstreeks naar de ‘theatervloer’. Right here, right now. Opdat we vrouwen letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar brengen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved