27-03-2015 - Tess

F.A.L.L. Magazine lanceert THE LOVE ISSUE

unnamed

Terwijl we sinds de komst van het internet al reppen over de ondergang van de bladenwereld gaat het met de onafhankelijke tijdschriften beter dan ooit. Een mooi voorbeeld van een independent fashion magazine waar wij warm voor lopen is het tweejaarlijkse F.A.L.L. Magazine.

Het tijdschrift lanceert op woensdag 8 april haar vierde editie, die in het teken staat van liefde. “Omdat de lente begonnen is en er nooit genoeg liefde kan zijn”, aldus Milou Verbeke, founder van het magazine.

The Love Issue met Sumera Espinel Martinez op de cover is Nederlandstalig, groter, dikker dan eerdere edities, handgenummerd en online te bestellen via fall-factory.com.

Behalve het mooie magazine heeft F.A.L.L. tevens een mooie site met fijne Fashion, Art, Literature & Lifestyle updates: F.A.L.L. news. Knap werk.


fall magazine

“De liefde, vol geduld en goedheid. Zonder ijdelheid of afgunst. Met zachtheid, pastelkleuren en de warme vreugde van een nieuw voorjaar. Het seizoen van de verliefdheid. Groene parken, fluitende vogels, een zwoele wind, een eerste stranddag. Het is tijd. Tijd om de liefde te vieren.” (Benjamin Kruijf voor THE LOVE ISSUE).

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved