24-03-2015 - Tess

Glamour zoekt stijlvolle startups

Glamour start up
Glamour Startup Pitch gaat het heten, het gloednieuwe concept van tijdschrift Glamour. Hiervoor roept het blad jonge ondernemers uit Nederland en België die fashion-, beauty- en lifestyle-items maken op van zich te laten horen. Zij maken kans hun items in de fonkelnieuwe Glamour Concept Store te verkopen en dingen mee naar een prijs van 75.000 euro aan mediawaarde in Glamour.

Glamour is op zoek naar vrouwen en mannen die coole producten maken voor vrouwen. Zij hebben vaak een boeiend verhaal over de thrill van het ondernemerschap en de uitdagingen die horen bij het sturen van een groeiend, jong bedrijf. Glamour is de ideale marketing- en salespartner om jonge ondernemingen een gezicht te geven en biedt de mogelijkheid producten te verkopen via het nieuwe e-commerce kanaal van Glamour. Deze nieuwe Glamour Concept Store komt aan bod in het tijdschrift Glamour en op alle online kanalen van het blad.

Startup van het Jaar 2015
Eind 2015 kiest Glamour uit deze startups een winnaar. De prijs is 75.000 euro aan mediawaarde in Glamour, bestaand uit een interview in Glamour, een blog op Glamour.nl, advertenties in Glamour en op Glamour.nl en social-mediabegeleiding.

Startups kunnen zich t/m 30 april aanmelden via glamour.nl/startuppitch.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved