01-05-2015 - Tess

Healthy bites & juices

HEALTHY BITES AND JUICES

Calorieën tellen is passé. Extreem lijnen is er niet meer bij. Wie verantwoord wil afvallen en slank wil blíjven, eet juist lekker door. Een voedzaam ontbijt en gedurende de dag het liefst nog vijf lichte maaltijden. Voldoende groente en fruit, af en toe wat superfoods, gezonde snacks en bovenal liters waters. Vlak voor B-day (de dag dat je in bikini of badpak moet) nog een ontgiftend sapkuurtje en je geeft je strandgenoten het nakijken.

3 x Healthy juices

Een gezond dieet begint uiteraard met het drinken van veel water, maar meerdere sapvarianten dragen daar aan bij. Ontgiftend, voedzaam of juist hydraterend; deze healthy juices zorgen voor een perfecte balans.
1. DetoxDelight_JuiceDelight_Banner
1. Detox
Werkt ontgiftend
Detox Delight, saplevering voor 1 dag, € 50
De detox-kuur waar je gezonder, slanker en vitaler van wordt, werd ontwikkeld door Raw Food experts. Geen uren in de keuken; de dagmenu´s, vervaardigd uit puur plantaardige ingredienten, zijn onmiddellijk te nuttigen. Bepaal zelf de lengte van je kuur.

2. Uzuma-Green-Juices-Tried-Tested-2
2. Cold pressed
Werkt voedend
Uzuma, 7 dagen kuur van 21 flesjes, € 73,50
De koudgeperste sappen zijn 100% rauw, vers en tot de rand gevuld met puur natuur en een zuivere smaak. Na persing worden ingrediënten onmiddellijk gebotteld en worden de flesjes bevroren thuis afgeleverd. De sapjes zijn zo voedzaam, dat een 240 ml fles de voedingswaarde bevat van meer dan een kilo verse groenten en fruit.

3. Vita (5)
3. Kokos
Werkt hydraterend
Vita Coco, 1 pakje 33cl, € 1,75
Kokoswater vult vochttekorten snel aan en bevat kalium, sodium en calcium. Goede hydratatie kan lekkere trek helpen voorkomen en is goed voor de huid. Ook staat kokoswater bekend als probaat middel tegen katers. Vita Coco is niet gemaakt uit concentraat, wat inhoudt dat de kokosnoten vers worden geplukt en gekraakt.


5 x gezonde snacks

Propercorn
1. Propercorn, popcorn met verschillende smaken, € 0,99

5. Mani SC 50 G SIMU
2. Mani, mix van noten, zaden en gedroogd fruit, € 1,49

Bites-we-love-zakjes
3. Bites We Love, vier natuurlijke tussendoortjes per post verstuurd, € 4,95

FarmBrothers
4. Farm Brothers, low-fat biologische spelt cracker, € 2,79

Justnuts
5. JustNuts, biologisch tussendoortje, € 1,25

 Afbeelding homepage: Pinterest

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved