04-08-2016 - Tess

Make-upje achter het stuur?

 

Citroen X Givenchy

Steevast tijdgebrek in de ochtend? Doe je je make-up het liefst in de auto, op weg naar je werk om wat extra minuten te besparen? Dan is deze wagen voor jou gemaakt. De limited edition DS 3 Le MakeUp is namelijk ontwikkeld in samenwerking met Givenchy en daardoor voorzien van allerlei handige beauty features. Voor de actieve moderne vrouw, die veel on the road is en de auto ziet als handige plek om haar make-up aan te brengen.

Wat dacht je van een verlichtingsysteem (incl. verlichting rondom je autospiegel) en een armleuning waar de nieuwste Givenchy make-upset (bestaande uit een Noir Couture mascara, Prisme Visage compact poeder en een Le Rouge lipstick) in past? Speciaal voor deze DS 3 lancering is er zelfs een nieuwe Givenchy nagellak ontwikkeld die matcht met de kleur van het dak.

Citroën Givenchy

Carrièrevrouwen die graag in stijl en met een flawless make-up voor komen rijden, dienen niet al te lang te aarzelen; wereldwijd zijn er 1.400 exemplaren van de DS 3 GIVENCHY Le MakeUp geproduceerd, waarvan er slechts 30 in Nederland te koop zullen zijn.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved