30-01-2015 - Tess

WIFI HOTSPOT: HALTE 3

HALTE 3 DE HALLEN AMSTERDAM PLATFORM F (4)

Wie een dagje kantoor wil houden in Amsterdam-West meldt zich bij Halte 3. De sfeervol – vintage chique – ingerichte brasserie is onderdeel van het recentelijk geopende De Hallen*, maar is in vergelijking met de drukte van de naastgelegen Foodhallen een oase van rust. Hier kom je voor lunchafspraken, koffiemeetings, interviews of brainstormsessies. Of om ‘ongestoord’ achter je laptop te werken (wanneer je je thuiswerkplek even beu bent of je internetverbinding eruit ligt).

HALTE 3 DE HALLEN AMSTERDAM PLATFORM F (3)

Schuif aan bij één van de strak opgestelde tafeltjes of neem plaats achter de bar. Met lekker weer is er een terras en voor besloten meetings, borrels of (bedrijfs)feestjes zijn er hoger gelegen zitplaatsen. Om je werkafspraken nog aangenamer te maken, zijn de garnalenkroketjes van Oma Bobs, de verse linguine vongole en de diverse taartjes (citroen/meringue) een aanrader.

Brasserie Halte 3 is dagelijks vanaf 11.00u geopend.
Brasserie Halte 3, Bellamyplein 51, Amsterdam

HALTE 3 DE HALLEN AMSTERDAM PLATFORM F (2)

HALTE 3 DE HALLEN AMSTERDAM PLATFORM F (1)

*Brasserie Halte 3 is gevestigd onder het dak van het onlangs geopende ŒDe Hallen Amsterdam. Het historische pand ­ – voorheen een tramremise – is volledig gerenoveerd en vestigt tevens een hotel, Meat West en De Foodhallen.

Foto’s: Platform F

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

All rights reserved